Anasayfa / Genel / İklim Değişikliği Başkanlığı’na personel alımı

İklim Değişikliği Başkanlığı’na personel alımı

İklim Değişikliği Başkanlığı’na KPSS ile 38 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular açınık-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na tâbi İklim Değişikliği Başkanlığına 38 sözleşmeli personel alınacak.

Bakanlığın Resmi Gazete’dahi yayımlanan ilanına göre, İklim Değişikliği Başkanlığı birimlerine KPSS B grubu puan sıralaması esas alınarak 4 işyeri personeli, 18 koruma ve güvenlik görevlisi ile 16 dayanak personeli olmak üzere toplam 38 sözleşmeli personel alınacak.

Başvurular, açınık-Devlet üzerinden İklim Değişikliği Başkanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresinden 22 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek.

İlanın detayları ve referans şartlarına Resmi Gazete’takt ulaşılabiliyor.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.


İlginizi Çekebilir

Citi, ABD borsalarındaki yükselişin genişlemesiyle birlikte S&P 500’ün 2024 yılı sonunda 5.100’e yükselebileceğini söyledi

Citigroup’taki hisse senedi analistlerine göre S&P 500 endeksi, ABD borsasındaki yükselişin genişlemesiyle gelecek yılın sonuna …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: